2 innovatieve wetenschappelijke platforms

Om onze expertise op het gebied van peptiden en toxines te vergroten, zijn twee innovatieve wetenschappelijke platforms opgericht. Gespecialiseerde laboratoria hebben zich inmiddels al bij dit initiatief aangesloten. We versterken hiermee ons beleid om een samenwerking aan te gaan met onderzoeksinstituten en grote medische internationale centra.

2 innovatieve wetenschappelijke platformen
3 toonaangevende wereldcentra

3 toonaangevende wereldcentra

Om innovatie te stimuleren en kennis te delen, hebben wij onze drie onderzoekscentra geplaatst in het centrum van internationaal bekende wetenschappelijke onderzoeksinstituten, medische centra en technologische bedrijven in de wereld. Deze staan in Parijs-Saclay in Frankrijk, Oxford in het Verenigd Koninkrijk en Cambridge in de Verenigde Staten.

Pijplijn

Binnen de afdeling R&D van Ipsen ontwikkelen we nieuwe moleculen (voor nieuwe producten) en werken we continu aan de verbetering van onze bestaande producten. In de eerste fase (de pre-klinische fase) van onderzoek, definiëren we het behandeldoel van een nieuw product. Dit versnelt de ontwikkeling van nieuwe medicatie waardoor patiënten eerder profiteren.

SH-Pipeline
Wetenschappelijke zaken

Wetenschappelijke zaken

Van het fundamentele onderzoek tot de klinische ontwikkeling worden de interne inspanningen van R&D bij Ipsen ondersteund door een actief partnerschapsbeleid.

Geüpdatet op 21/08/2017